Dobro došli na Džeko Comerc d.o.o " I dalje je drvo u stolariji prvo "

O NAMA

Džeko Comerc d.o.o

Džeko Comerc d.o.o je renomirano proizvodno-trgovačko društvo s više od 30 godina iskustva u proizvodnji i prodaji vrhunskih sobnih vrata. Nudimo širok asortiman modela, ističući se po vrhunskom omjeru cijene i kvalitete.

Naša stručnost obuhvaća proizvodnju vrata visoke kvalitete, prilagođenih različitim potrebama i stilovima. Bilo da birate klasična, moderna ili luksuzna vrata, naša ponuda će zadovoljiti svačiji ukus. Svojim kupcima obećavamo vrhunsku izradu i trajnu izdržljivost, čime smo stekli povjerenje tisuća zadovoljnih kupaca.

Džeko Comerc d.o.o ne samo da proizvodi vrata, već i pruža uslugu profesionalne ugradnje. Naša stručna ekipa vrši ugradnju vrata s pažnjom prema detaljima, osiguravajući da svaki proizvod bude besprijekorno postavljen. Ova usluga dostupna je ne samo u Bosni i Hercegovini, već i u inozemstvu, obuhvaćajući Sloveniju, Austriju, Njemačku, Hrvatsku i Srbiju.

Dugi niz godina postojanja i rada rezultirao je ne samo proizvodnjom tisuća vrata, već i stvaranjem baze zadovoljnih kupaca. Naša posvećenost kvaliteti i zadovoljstvu kupaca čini nas pouzdanim partnerom u stvaranju vrata koja će unaprijediti vaš prostor.

Džeko Comerc d.o.o – vrhunska vrata, dugogodišnje iskustvo i pouzdan partner u stvaranju prostora iz snova.

 

Poslovnica Srebrenik 
Maloprodaja: Ul. Mehmeda Ramića b.b.
Kontakt telefon: 035/644-949

 
062/815-514
 
 

Proizvodnja Srebrenik 
Veleprodaja/Maloprodaja: Špionica
Kontakt telefon: 035/951-384

 

062/815-514
 
 

Poslovnica Sarajevo 
Maloprodaja: Privredni grad Skenderija
Kontakt telefon: 033/941-333

 

060/31-75-395
 
 
Updating…
  • Nema proizvoda u košarici.
Languages / Jezici