Dobro došli na Džeko Comerc d.o.o " I dalje je drvo u stolariji prvo "

- GALERIJA -

- IZVOZ -

- SAJAM TURSKA 2021 -

2021. godine je menadžment preduzeća Džeko-Comerc d.o.o bio učesnik sajma Woodtech u Turskoj gdje su razmjenili iskustva i ideje sa velikim firmama u drvnoj industriji. Uslijedilo je i nekoliko potpisanih ugovora o nabavci novih savremenih mašina koje će usavršiti proizvodni proces vrata te povećati produktivnost i kvalitet naših proizvoda.
Džeko Comerc d.o.o
” I dalje je drvo u stolariji prvo “

- TEAM BUILDING 2019 - ​

Preduzeće Džeko-Comerc d.o.o. Srebrenik je organizovalo putovanje za vrijedne radnice koje su slogan preduzeća
„I dalje je drvo u stolariji prvo“ ponosno nosile ispisan na crvenim majicama kroz prelijepe ulice Verone i Venecije. Ponosni smo što je slogan našeg preduzeća uslikan na prelijepim mjestima u Veroni i Veneciji a što su pripadnice ljepšeg spola preduzeća Džeko-Comerc d.o.o ponijele prelijepe uspomene iz ovog predivnog mjesta
Džeko-Komerc d.o.o počastio zaposlenike izletom i team buildingom
Stručnjaci kažu da team building razvija saradnju među zaposlenima i doprinosi povećanju efikanosti za čak 34%. Sve više privrednih društava prepoznaje ovaj način izgradnje timskog duha među svojim zaposlenicima i organizuju team building koji se dugo pamti i prepričava.
Takav jedan događaj je priredila i naša kompanija Džeko-komerc d.o.o iz Srebrenika koja se duži niz godina bavi proizvodnjom stolarije.
Updating…
  • Nema proizvoda u košarici.
Promjenite jezik